A középosztály a paradicsomba megy ! Négy kerék

Négy kerék, középosztály, magyar élet

A magyar élet új magaslatokra hág. A világszerte elismert magyar leleményesség útja, amely Irinyi gyufájától Szent-Györgyi Albert C-vitaminján át Rubik Ernő bűvös kockájáig vezetett – korántsem ért véget, nem fogyott ki alóla a nemzeti beton.
Lám, máris itt az új találmányunk, a kukázó kocsi, amelyet most Pécsett láthatunk munka közben, felemelő próba útja során.

Receptje első látásra roppant egyszerű – négy kerék, fa platón ÁBC-ből származó műanyag kosár és a szabadság eszméje, amely a hajtóerő.

A már korábban megénekelt négy kerék program íme, a megvalósulás útján halad. A magyar kukázó ember, a fülkeforradalom és a Nemzeti Együttműködés Rendszerének viszonyai között – a magyar elme örök kreativitása nyomán – már nem eszköztelen!
Hű társa, hű kutyaként követi, s a magyar élethez szükséges nemzeti hulladék szállítása az újrahasznosulás felé ezen görög.

Frissítés 2018.02.26.:

Bútorozunk

A válságnak vége. Ám a híres magyar árérzékenység még itt maradt körünkben. Bútort például sokan “lomizás” útján szereznek be. Mások outlet bútor áruházak termein, polcain futtatják a szemük, például itt: kanapé outlet.

De “rendes” üzletekben is kifogható jó áru baráti áron, csak az akciókra kell nagyon figyelni. Például a Bokros Bútorház akciós ülőgarnitúrái lehetnek érdekesek: ülőgarnitúra akció.

Mindenesetre az ilyen típusú vásárlásainkhoz – mármint a jó buli lehet – kitűnő iránymutatást ad a következő Bútorok, kanapék, ülőgarnitúrák című honlap.